top of page

PROGRAM: RITMIKA I PLES RADIONICA ZA DJECU VRTIĆKE DOBI

Kraći program ritmike i plesa, verificira od strane Ministarstva obrazovanja i Agencije za odgoji i obrazovanje, održava se u dječjim vrtićima Grada Zagreba.

Svi termini biti će obaviješteni u vrtićima, početak 2.10.2023.

DJEČJA GRUPA RITMIKE I PLESA:

Grupe za djecu od 4 do 6 godina  ponedjeljak i srijeda

od 17:40 do 18:25

adresa: Dobojska 36 c (kod Trešnjevačkog placa , plesna dvorana igraonice Vila Trešnjica)

Ples je moćan saveznik za razvoj mnogih atributa rastućeg djeteta. Ples pomaže djeci da se razviju fizički, emocionalno, socijalno i kognitivno. Fizičke prednosti plesa široko su prihvaćene, ali emocionalni, socijalni i kognitivni aspekti tek nedavno su se počeli prihvaćati i uvažavati. Slobodno i nesputano ritmičko kretanje djetetu pruža radost, a korištenje tijela kao instrumenta, potiče i razvija kreativnost i maštovitost.

Temeljne razvojne zadaće kraćeg programa ritmike i plesa prilagođene su individualnim potrebama djeteta koje uključuju osobnu, emocionalnu, tjelesnu, obrazovnu i socijalnu dobrobit djeteta integriranu sa specifičnim zadaćama iz područja glazbeno-plesne kulture.

Edukacijski program Lemur provodi kraće programe ritmike i plesa u dječjim vrtićima grada Zagreba. Program je verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja. Također provodi i tečajeve jazz dance za  Intellidance™,  BrainDance™  i kreativnog plesa za odrasle, creative i jazz dance za djecu.

SVE INFORMACIJE I PRIJAVE NA: 091 887 00 20, lemurples@gmail.com

20180609-_IGP8444.jpg
bottom of page