TEČAJEVI

PROGRAM INTELLIDANCE ® 

NOVO!!!!SUMMER CAMP INTELLIDANCE VOL.1. ZA DJECU OD 1-3,5 GODINE UZ PRATNJU 23.,24.,28.,29. i 30. LIPNJA OD 17:15 DO 18:00 SATI U PLESNOJ DVORANI KAZALIŠTA TREŠNJA, MOŠĆENIČKA 1, ZAGREB 

SUMMER CAMP INTELLIDANCE VOL.2. ZA DJECU OD 1-3,5 GODINE UZ PRATNJU 24.,25.,26.,27. I 28. KOLOVOZA OD 17:15 DO 18:00 SATI I OD 18:15 DO 19 SATI  TE SUBOTU 28.8. OD 10 DO 10:45 SATI  I OD 11 SATI DO 11:45 U PLESNOJ DVORANI KAZALIŠTA TREŠNJA, MOŠĆENIČKA 1, ZAGREB

  UPISI U JESENSKE RADIONICE 2021:

Intellidance® Babies (3-11 mjeseci)  s pratnjom

KADA: početak rujan 2021

DAN I VRIJEME: subota od 12:15 do 13:15

GDJE: Kazalište Trešnja, plesna dvorana unutar kazališta

ORGANIZATOR: Edukacijski centar Lemur 

Intellidance® Tykes (12-24 mjeseca)  s pratnjom

KADA: početak rujan 2021.

DAN I VRIJEME:  subota 9:00 -9:45

GDJE: Kazalište Trešnja, plesna dvorana unutar kazališta

ORGANIZATOR: Edukacijski centar Lemur

Intellidance® Tots (2-4 godine)  s pratnjom

KADA: početak rujan 2021.

DAN I VRIJEME: subota od 10:00 do 10:45

GDJE: Kazalište Trešnja, plesna dvorana unutar kazališta

ORGANIZATOR: Edukacijski centar Lemur

Intellidance® Kids (3,5-5 godina)  bez pratnje

KADA: početak rujan 2021.

DAN I VRIJEME: subota od 11:00 do 11:45

GDJE: Kazalište Trešnja, plesna dvorana unutar kazališta

ORGANIZATOR: Edukacijski centar Lemur

2,5 mjeseca, 10 dolazaka CIJENA CIKLUSA RADIONICA: 1000,00 KN

za plaćanje odjednom ostvaruje se 10% popusta

mogućnost plaćanja u dvije rate

PRIJAVE SU OBAVEZNE na 091 887 00 20 ili intellidance.hrvatska@gmail.com

                                                                                                                                                         

Ivana Balić, prva certificirana voditeljica po Intellidance® metodi u Hrvatskoj i na ovim prostorima

Ivana Balić, BA odgojiteljica predškolske djece s položenim stručnim ispitom, certificirani voditelj plesnih tehnika i certificirani učitelj metode Intellidance®, certificirani voditelj BrainDance™ i kreativnog plesa po metodi Anne Green Gilbert te magistar novinarstva i stručnjak za odnose s javnošću.

Ivana dugi niz godina radi kao voditelj plesnih programa za djecu rane i predškolske dobi u dječjim vrtićima, zatim kao voditelj za školsku djecu i odrasle u kulturnim centrima i ustanovama, stalno se usavršava u zemlji i inozemstvu. 


Intellidance® je jedinstvena serija kreativnih plesnih programa napravljenih za poticanje sveobuhvatnog razvoja djeteta u dobi od 0 do 5 godina. Istraživanja pokazuju da plesne i glazbene aktivnosti koje se nude u prijateljskom, sigurnom i višesenzornom okruženju poboljšavaju cjeloživotno učenje i neurološki razvoj.

Intellidance® je 2008. godine osnovala Jessica Baudin-Griffin, stručnjakinja edukacijskih programa za djecu, a koji je do sada dobio brojna priznanja i nagrade te se provodi diljem svijeta.


Intellidance® je razigran i kreativan pristup obrazovanju i usvajanja pokreta od najranijeg razdoblja djece. Intellidance® programi temelje se na trenutno najboljim postojećim svjetskim praksama i preporukama u razvoju i obrazovanju djece rane i predškolske dobi djece, a cijeli program je prožet s puno zabave!

Ovaj programski model kombinira istraživanje s plesom, glazbom, verbalnom i neverbalnom komunikacijom, usvajanjem pjesmica na engleskom jeziku te s igrom namijenjenom za njegovanje najmlađih plesača.


Intellidance® Baby
3-11 mjeseci

Dođite i saznajte kako ples, glazba i igra mogu brinuti o ranom neurološkom razvoju djeteta, istodobno jačajući vezu roditelj-dijete! Svaki tjedan predstavit će se nova tema razvoja koja će roditeljima pomoći da razumiju kako poduprijeti rast svoje bebe. Plesni i glazbeni koncepti uvode se kroz plesove u krugu, slobodno istraživanje, pjesme na hrvatskom i engleskom jeziku, te kroz senzorske aktivnosti koje pomažu u poticanju kognitivnog, emocionalnog i tjelesnog zdravlja djeteta. Roditelji će se oduševiti gledajući kako njihovi mališani rastu i uče dok istodobno ostvaraju prva prijateljstva.

Intellidance® Tykes (mala djeca1)
12-23 mjeseci

Puzanje, hodanje, odskakivanje! Vaše dijete sada se već kreće i istražuje svijet kao nikada prije. Intellidance® Tykes nastavlja unapređivati motorički, emocionalni i socijalni razvoj te se bavi konceptima kretanja, plesom u krugu, slobodnim istraživanjem, s pjesmicama i senzornim aktivnostima. Roditelji će uživati u promatranju dječje radoznalosti i radosti, te stvaranju novih prijateljstava.

Intellidance® Tots (mala djeca2)
2-4 godine

Intellidance® Tots nudi živahno okruženje za nezavisne pokrete djece i njihovih roditelje, kako bi zajedno doživjeli radosti plesa i pokreta. Djeca vole shvatiti stvari, a ovaj će im program pružiti mogućnosti zajedničkog rješavanja problema. Otkrijte i istražite koncepte kretanja, s postojećom ravnotežom, fleksibilnošću i koordinacijom. Kreativne priče, pjesmice, instrumenti, rekviziti i jednostavne koreografije priredit će veliku zabavu i uzbuđenja!

Intellidance® Kids
3-5 godina (bez prisustva roditelja na programu)
Intellidance® Kids program dizajniran je za djecu koja su spremna za plesnu avanturu! Djeca će istraživati plesne koncepte uz pomoć maštovitih igara dok istodobno razvijaju vještine kretanja, ravnotežu, fleksibilnost i koordinaciju te uče ENGLESKI JEZIK uz pomoć pjesmica i pokreta. Glazba, senzorni rekviziti i jednostavni plesovi podržat će razvoj glazbenih mogućnosti te će potaknuti razvoj samopouzdanja i samopoštovanja!


Intellidance® Family
1-5 godina

Intellidance® Family program odvodi roditelje i djecu (od 1-5 godina) na plesnu avanturu u kojoj vladaju pokret, glazba i mašta! Kako obitelji rastu i mijenjaju se oni trebaju i mjesto gdje će se svi zajedno moći igrati i plesati! Povijesno gledano, ljudi širom svijeta naučili su ples i glazbu u multi-generacijskim okruženjima.Intellidance® Family istražuje globalnu kulturu kroz plesne, pripovjedačke i glazbene sadržaje osmišljene za poticanje osjećaja zajednice. Roditelji se aktiviraju, oblikuju različite aktivne sadržaje za svoju djecu i promoviraju tjelesnu aktivnost kao obitelj. Djeca uče plesne i pokretne koncepte dok pjevaju, igraju se i koriste svoju maštu u kreativnom i otvorenom okruženju.