top of page

O NAMA

Edukacijski centar Lemur je udruga koja  je osnovana u cilju unapređivanja i osvještavanja kvalitete života, doprinosu opće dobrobiti zajednice te poticanja i razvoja prvenstveno plesnih, likovnih, umjetničkih, komunikacijskih, kreativnih, interdisciplinarnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih. 

Ples je najvažnija djelatnost udruge s kojim udruga djeluje. 

VODITELJI:

IVANA BALIĆ, BA odgojiteljica predškolske djece s položenim stručnim ispitom, certificirani voditelj plesnih tehnika za djecu i odrasle, licencirani učitelj metode Intellidance®, licencirani voditelj BrainDance™ i kreativnog plesa po metodi Anne Green Gilbert za djecu i odrasle te magistar novinarstva i stručnjak za odnose s javnošću.

Ivana dugi niz godina radi kao voditelj plesnih programa za djecu rane i predškolske dobi u dječjim vrtićima, zatim kao voditelj za školsku djecu i odrasle u kulturnim centrima i ustanovama, stalno se usavršava u zemlji i inozemstvu. Sudjeluje na različitim radionicama, seminarima i konferencijama. Predsjednica je Edukacijskog centra Lemur u kojem vodi i seminare javnost nastupa i dramske vježbe za djecu (u osnovnoj školi)  i odrasle.

PAULA HERCIGONJA, jazz dance voditeljica.

Paula je rođena 1998. u Zagrebu. Ples otkriva već sa sedam godina pohađajući ritmiku i ples. U višim razredima osnovne škole započinje plesati jazz dance, a u srednjoj školi postaje dio plesnog ansambla Black Angels. Od 2015. pridružuje se satovima suvremenog jazza. Svoje znanje suvremenog plesa nadograđuje u Zagrebačkom kazalištu mladih, a od 2018. trenira u Plesnom klubu JazzElle kod Tihane Strmečki. Nastupala ke  na raznim domaćim plesnim susretima: Danima Silvije Hercigonje, TREPS-u, Požeškom plesokazu, Zadarskom plesnom festivalu i SamoPles Festu te na nekoliko inozemnih u Sarajevu i Milanu. 2021. diplomirala je računarstvo na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu i od tada radi kao podatkovni znanstvenik. 

NIKA RADIČEVIĆ voditeljica jazz dance:

Nika je završila osnovnu i srednju umjetničku plesnu školu Silvije Hercigonje te je stekla titulu scenskog plesača.

Višegodišnja je državna prvakinja u suvremenom plesu.

Inače, je studentica četvrte godine Medicinskog fakulteta, uz koji se aktivno cijelo vrijeme bavi i plesom.

LEA BRZICA voditeljica ritmike i plesa

Lea je rođena 1999. godine i Magistra inženjerka računarstva. Završila je  osnovnu plesnu školu za ritmiku i ples, te mnoge plesne škole i time stekla znanje različitih plesnih stilovova. Sudjelovala je na plesnim natjecanjima. Rano je stekla iskustvo  vođenja ritmike i plesa za djecu  Aktivno pleše u plesnom  studiu Fusion.

KARLA BABIĆ asistentica u vrtićkim plesnim grupama: Karla Babić rođena je 1996. u Novskoj. Više od deset godina bavi se cheerleadingom, ritmičkom gimnastikom i cheer dance-om te zadnjih godina i američkim nogometom. Šumarski fakultet završila je u Zagrebu gdje i radi. 2016. postaje licencirana cheerleading trenerica od strane svjetske cheerleading unije i jedna je od rijetkih u Hrvatskoj s tom licencom te je predsjednica kluba 'Cheerleading klub Iskrice '.

KLARA VICIĆ asistentica u vrtićkim plesnim grupama.

Klara je studentica završne godine farmaceutsko-biokemijskog fakulteta. Od malena se bavi plesom te je višegodišnaj članica plesnog centra Fusion gdje aktivno pleše i nastupa.

 

bottom of page