309-_IGP0425.jpg

 

JAZZ DANCE i CREATIVE DANCE ZA DJECU

(6-11 GODINA)   

Voditeljice: Ivana Balić (kreativni ples) i Lucija Kukor (jazz dance)

ŠKOLSKA 1 DJECA OD 6 DO 8 GODINA

PONEDJELJAK OD 18:00 DO 19:30 

MJESTO ODRŽAVANJA: FLORIJANA ANDRAŠECA 14

ORGANIZATOR: EDUKACIJSKI CENTAR LEMUR

MALA GRUPA  2 ŠKOLSKA SATA 1X TJEDNO, PRVI SAT JAZZ DANCE , DRUGI SAT KREATIVNI PLES

ŠKOLSKA 2 DJECA OD 8 DO 11 GODINA

ČETVRTAK OD 17:00 DO 18:30 

MJESTO ODRŽAVANJA: FLORIJANA ANDRAŠECA 14

ORGANIZATOR: EDUKACIJSKI CENTAR LEMUR

 MALA GRUPA  2 ŠKOLSKA SATA 1X TJEDNO, PRVI SAT JAZZ DANCE , DRUGI SAT KREATIVNI PLES

Ovo je program školskih grupa Kreativnog ples i BrainDance™ po metodi vrhunske i svjetski poznate plesne pedagiginje Anne Green Gilbert.

Voditeljica Ivana Balić licencirani je voditelj po toj metodi koju je usavršila 2019. godine u Seattlu.  Kreativni ples oblik je plesa koji kombinira pokret i umjetničko izražavanje. Ovaj plesni kurikulum je višestruko nagrađivani i obrađuju se različiti koncepti kroz strukutirane obrasce slobodnog, kreativnog plesa i pokreta. Glazba je ciljana za BrainDance™i kreativni ples, kao dio kurikuluma.  

Lucija Kukor, rođena u Zagrebu 15.06.1990. svoje plesno putovanje započinje sa 9 godina u plesnom klubu „Megablast“ (Velika Gorica). Ubrzo upisuje osnovnu, a zatim i srednju plesnu školu Franjo Lučić, Velika Gorica.

U plesnoj je školi imala satove baleta, suvremenih plesnih tehnika, ritmike, stepa, folklora, jazza, anatomije, solfeggia, klavira, metodike, vokalne tehnike i scensku praksu koja se na zadnjoj godini zaokružila predstavom „Interval“ (koreografi Maša Kolar i Zoran Marković). Prisustvovala je na raznim natjecanjima i sa plesnim klubom „Megablast“ i sa plesnom školom, na državnoj i svjetskoj razini. Završetkom plesne škole pozvana je u GK „Komedija“. Također, upisuje Ekonomski fakultet u Zagrebu te paralelno uz GK „Komedija“ ostvaruje razne suradnje i projekte kako u Hrvatskoj tako i inozemstvu. Također, paralelno kontinuirano ulaže u plesno znanje kroz razne seminare i radionice kako u Hrvatskoj tako i inozemstvu. Njezino profesionalno iskustvo podrazumijeva kazalište, televiziju, koncerte, festivale, reklame, glazbene spotove i modne događaje  U međuvremenu završava Ekonomski fakultet u Zagrebu te stječe MA, smjer „Menadžment“. 2019. odlazi u Izrael na plesni program pod Kibbutz Contemporary Dance Company, „Dance Journey program“. Na programu, uz repertoar kompanije, pohađa satove baleta, pilates, floor work, gaga movement te satove gostujućih predavača. Prateći njezin napredak i zapažajući njezinu posebnost, umjetnički voditelj Kibbutz Contemporary Dance Company.a Rami Be'er, poziva Luciju da se pridruži glavnoj kompaniji kao pripravnik. 2020. Lucija ponovno odlazi u Izrael, na poziciju pripravnika u KCDC.u.

Svoje plesno znanje kao pedagog već godinama dijeli sa svim uzrastima, od najmlađjih do onih zrelijih zaljubljenika u pokret i ples.

PRIJAVE I SVE INFORMACIJE NA:

lemurples@gmail.com

091 887 00 20